Archief

inloggen

Het archief:

Telefoon gestolen

Minnie Vandaag, 7 november, is mijn telefoon gestolen.
Daardoor ben ik vanaf heden, voor onbepaalde tijd, alleen nog per e-mail bereikbaar.
Excuses voor de overlast.

Machteld

wit Voorburg, juni 2013

Geachte klant van mobiele dierenarts, beste diereigenaar,

De afgelopen maanden heb ik rondom mijn verlof veel gelukwensen mogen ontvangen. Langs deze weg wil ik u hartelijk bedanken voor alle sms'jes, e-mails, kaarten, bloemen en cadeaus.

Op 7 april ben ik bevallen van een kleine maar mooie dochter, Machteld. We zijn heel blij met haar!

Gelukkig kon ik voor wat betreft mobiele dierenarts vertrouwen op mijn waarneemster, Drs. Suzanne Lemmens. Ik ben dan ook verheugd u te kunnen melden dat zij na 1 augustus a.s. nog bij zal springen wanneer mogelijk. M.n. op vrijdag(ochtend), dus als u wilt dat de behandeling van uw dier door Suzanne wordt voortgezet, kunt u voor die dag afspreken.

De tarieven zullen hetzelfde blijven, net als de mogelijkheid...

Lees verder »»

Graag stel ik Suzanne Lemmens aan u voor

Suzanne Lemmens Geachte klant van mobiele dierenarts, beste diereigenaar,

Op deze manier wil ik u laten weten dat ik vanaf vandaag tot 1 augustus a.s. afwezig zal zijn in verband met zwangerschapsverlof.
Om te voorkomen dat de zorg van mobiele dierenarts voor uw dier plotseling weg zal vallen, ben ik op zoek gegaan naar niet zomaar een waarnemer/waarneemster.
Dit heeft even geduurd vandaar dat u dit bericht nu pas leest, maar met gepaste trots wil ik graag mijn waarneemster Suzanne Lemmens aan u voorstellen:

Mijn naam is Suzanne Lemmens, 30 jaar, ik woon samen met mijn vriend, onze hond en 2 konijntjes in Wassenaar. Inmiddels ben ik 4,5 jaar met veel plezier aan het werk als dierenarts.
Al op jonge leeftijd greep ik elke reden aan om met mijn konijnen en kippen naar de dierenarts te...

Lees verder »»

Op reis!

Chanel Visbach Chanel heeft het geluk dat zij met haar baasjes mee mag naar Zuid-Afrika. Zij heeft daar grote avonturen beleefd, lees hieronder haar verhaal!

De Afrikaanse bushcat,

Een Europese korthaar, geboren in april 2008 op een boerderij in Nederland.
Met 10 weken werd ze geadopteerd door Shirly en Hans die de poes noemde: Chanel (Allure, no5, Christal, Coco) en haar onderdak gaven in een eengezinswoning in het stadsleven.

Chanel werd verwend. Ze maakte korte wandelingen buiten maar was liever binnen en extreem aanhankelijk. Chanel luistert vanaf 3 verdiepingen hoog en tuinen verder naar haar naam en volgt haar baasje Shirly overal in huis. Haar halsbandjes zijn voornamelijk roze met glitters en/of steentjes.

In Oktober 2010, op 2 jarige leeftijd vloog Chanel...

Lees verder »»

Vakantie

vakantie Tot 13 augustus is mobiele dierenarts afwezig. Voor noodgevallen kunt u contact opnemen met collega Dr. O. Marvan.

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. »