Nieuws item

Wie kan 2 hele mooie ex-zwerfkittens vertrouwen en liefde geven?

zwerfkittens De moeder van deze kittens is gevangen tijdens een sterilisatieactie van Stichting Zwerfkat in Den Haag. Door honger gedreven kwamen ze na een paar dagen tevoorschijn, vies en vol vlooien. Nog nooit een mens van dichtbij gezien en dus erg schuw. Uiteindelijk zijn ze net op tijd (ze zijn nu ongeveer 3 maanden) gevangen en worden nu liefdevol opgevangen in een gastgezin. Het eerste dierenartsbezoek is achter de rug. Ze zijn ontvlooid, ingeënt en ontwormd. Het vertrouwen in mensen begint langzamerhand te komen. Met het eten als "chantagemiddel" kun je ze nu aaien en oppakken.
Het poesje is zwart met een wit befje en kleine witte voetjes. Ze is wat voorzichtiger dan haar broertje en echt een klein meisje. Het katertje is zwart, heeft iets meer wit onder zijn kin en witte voetjes. Ze zijn allebei speels en nieuwsgierig. Ze gaan ook altijd netjes op de kattenbak.

Het zou heel fijn zijn als ze samen naar een nieuw huis gaan. Gezocht wordt een gezin dat geduld en begrip heeft voor de "verlegenheid" van deze kittens. Iemand die met geduld door wil gaan met het socialiseren van deze kittens. Dan zal het, uitgaande van de ervaring van het opvanggezin, zeker goedkomen met deze kleintjes.

Wilt u deze kittens een mooie toekomst geven, neem dan contact op door te mailen naar karpaul@wanadoo.nl (er zijn ook meer foto's beschikbaar). Bellen kan ook: 06-15503752.