Nieuws item

Graag stel ik Suzanne Lemmens aan u voor

Suzanne Lemmens Geachte klant van mobiele dierenarts, beste diereigenaar,

Op deze manier wil ik u laten weten dat ik vanaf vandaag tot 1 augustus a.s. afwezig zal zijn in verband met zwangerschapsverlof.
Om te voorkomen dat de zorg van mobiele dierenarts voor uw dier plotseling weg zal vallen, ben ik op zoek gegaan naar niet zomaar een waarnemer/waarneemster.
Dit heeft even geduurd vandaar dat u dit bericht nu pas leest, maar met gepaste trots wil ik graag mijn waarneemster Suzanne Lemmens aan u voorstellen:

Mijn naam is Suzanne Lemmens, 30 jaar, ik woon samen met mijn vriend, onze hond en 2 konijntjes in Wassenaar. Inmiddels ben ik 4,5 jaar met veel plezier aan het werk als dierenarts.
Al op jonge leeftijd greep ik elke reden aan om met mijn konijnen en kippen naar de dierenarts te gaan, ik liep er regelmatig een dagje mee en het werd mijn grote droom om dierenarts te worden…
Helaas werd ik uitgeloot voor de studie Diergeneeskunde, maar na een jaartje backpacken door onder andere Australië werd ik als nog ingeloot. Het harde studeren wisselde ik af met vrijwilligerswerk in Venezuela (5 weken) en Spanje (4 weken), waar ik extra chirurgische vaardigheden opdeed in de castratie- en sterilisatieprojecten. Ongelooflijk hoe mensen in die landen met honden en katten omgaan.
Verder gaf ik voorlichting over honden- en kattenvoeding door het hele land en werkte ik gedurende 1,5 jaar op de “Intensive Care” voor Gezelschapsdieren van de Faculteit Diergeneeskunde. Een erg leerzame periode waar ik een grote variëteit aan spoedpatiënten voorbij zag komen.
Ik werk nu op een dierenkliniek in Amsterdam, waar ik onder andere co-assistenten begeleid in de laatste fase van hun studie, daarnaast werk ik als spoedarts bij de spoedkliniek voor dieren in Amsterdam. Ik vind het een leuke nieuwe uitdaging om de waarneming van mijn collega Olivia Hepp zo goed mogelijk te gaan volbrengen en hoop u de komende periode te leren kennen.

Vanwege haar werk in Amsterdam zult u op dinsdag van 13.00-20:00 uur, op woensdag van 8.30-14:00 uur en op donderdag van 13:00-20:00 uur de voicemail horen. Zo mogelijk zal Suzanne proberen in geval van spoed u alsnog zo snel mogelijk te bezoeken. Ik hoop op uw begrip hiervoor.

24 t/m 31 maart is zij er niet i.v.m. eerder gemaakte afspraken. In die week zal onze ervaren collega dierenarts Brenda Ooms u zo goed mogelijk van dienst zijn. Verder is de bereikbaarheid zoals u gewend bent. Suzanne zal ook uw e-mail en sms beantwoorden. (Let op: vanaf vandaag belt, mailt en sms't u naar Suzanne.)

Tenslotte nog 1 belangrijke verandering: om de gang van zaken zo eenvoudig en rechtlijnig mogelijk te houden zal Suzanne u bezoeken met een laptop en een mobiel pinapparaat. Aan u het vriendelijke verzoek daarmee direct na het consult af te rekenen.

Natuurlijk hopen wij dat uw dier zo min mogelijk een dierenarts nodig heeft... Mocht dit toch het geval zijn, durf ik met een gerust hart de zorg voor uw dier aan Suzanne over te dragen.

Met vriendelijke groet,
Olivia Hepp