Afspraak

Hoe werkt de afspraak?

Bent u zelf niet in de gelegenheid om met uw dier naar de dierenarts te gaan en wilt u toch dat uw dier deskundig onderzocht en/of behandeld wordt? Of wilt u uw katten hun vaccinatie thuis laten krijgen in plaats van de jaarlijkse worsteling om ze in de mandjes naar de dierenarts te brengen? Voor iedereen die niet zelf naar de dierenarts wil gaan, bestaat de mogelijkheid een afspraak te maken voor een bezoek van de dierenarts van mobieledierenarts.nl aan huis.

De kosten van het consult aan huis bedragen € 100,- plus eventuele kosten voor behandelingen/diergeneesmiddelen/dieetvoeding. Wilt u meerdere dieren door de dierenarts laten onderzoeken, dan betaalt u slechts € 42,- voor elk volgend dier.

Na verzenden van het formulier zal de dierenarts per e-mail een afspraak met u maken over datum en tijd van het bezoek.

Voor het maken van een afspraak is de dierenarts ook telefonisch bereikbaar: 06-10146392.

Let op: dit is momenteel alleen mogelijk in de regio Den Haag! Woont u hierbuiten, dan zullen extra reiskosten in rekening gebracht worden.

Stel ons uw konijnenvraag.
Stel ons uw konijnenvraag.

Hoe formuleer ik de aanleiding het best?

Het is belangrijk dat u op het formulier zo duidelijk mogelijk de aandoening beschrijft zodat de dierenarts de gewenste instrumenten/diergeneesmiddelen mee kan nemen.

Als uit uw vraag blijkt dat de benodigde onderzoeken/behandelingen niet binnen de mogelijkheden vallen van mobieledierenarts.nl, ontvangt u kosteloos een e-mail waarin de dierenarts u advies geeft wat u in dat geval het beste kunt doen.

*
*
*
*
*
*
- -

De velden waar een * achter staat zijn verplicht!

: *
- - 2024
:

Na afloop van het bezoek kunt u direct afrekenen d.m.v. ons mobiele pinapparaat.